Skip to content
ÍróI honlap

Hogyan segítek Neked?

Mivel magam is író vagyok, aki emellett szenvedélyesen készít honlapokat, a Tiédet is maximálisan írókra optimalizáltan készítem el.  

Mit jelent ez?

Minden általam gyártott írói weblap:

  • Felépít Téged, mint írót
  • Könyvbemutató aloldal készül hozzá, amivel ugrásszerűen nőhet az eladás
  • Blogrendszert kapcsolok hozzá, hogy még könnyebben eladd magadat és a könyved 
  • Összekötöm Facebook oldaladdal, hogy egy kattintással növeld a követőidet
  • Beépítem a Google Analytics és Facebook Pixel kódokat, hogy tudd kik, hányan, melyik oldalt nézték meg. Nem kell vakon célozgatnod a hirdetésekkel. 

Csomagajánlatok

Első könyves

33.333 Ft

Bemutatkozó weblap

1 könyvbemutató aloldal 

Blogrendszer minta cikkekkel

Domain, tárhelyügyintézés

Google Analytics és Facebook pixel bekötés

Rendszer betanítás 6 hónapos támogatással

Feltörekvő 

66.666 Ft

Bemutatkozó weblap

Max 3 könyvbemutató aloldal 

Blogrendszer minta cikkekkel

Hírlevélrendszer kialakítása

Domain, tárhelyügyintézés

Google Analytics és Facebook pixel bekötés

Rendszer betanítás 6 hónapos támogatássalJobban, mint a nagyok

111.111 Ft

Bemutatkozó weblap

Max 5 könyvbemutató aloldal 

Blogrendszer minta cikkekkel

Hírlevél + értékesítési rendszer kialakítása

Saját webshop kialakítása max. 10 termék feltöltése

Domain, tárhelyügyintézés

Google Analytics és Facebook pixel bekötés

Rendszer betanítás 6 hónapos támogatással

Legtöbbször feltett kérdések

Amelyeket hasznos, ha Te is tudsz a közös munka előtt.

Mennyi idő alatt készül el az írói honlapom?

Nyilván ez sok tényező függvénye. Ha az előre gyártott sablonok valamelyike megtetszik, az átalakítás, az igényeidre formálás gyorsabban mehet (1-2 hét). Az egyedi gyártás természetesen hosszabb időt vesz igénybe (Akár 1-3 hónap). 

Mikor kell fizetni a honlapért?

1-2 hetes projekt esetén az elkészült honlap átadása után kell az összeget kifizetned. Ha nagyobb léptékű fejlesztésről van szó, akkor előfordulhat, hogy egy-egy részfeladat befejezésekor kell teljesítened részösszeget, de mindezt előre megbeszéljük szerződéskötéskor.  

Tényleg annyiba kerül, amit a csomagajánlatoknál láttam vagy vannak rejtett költségek?

Rejtett költségek nincsenek. A domainnév bejegyzése, a tárhely előfizetés mindenképpen jelent plusz költséget, mert az ügyintézésben segítek, viszont a Te nevedre kerül. Ennek azonban minimális a díja. Nagyjából évi 5000 – 10.000 forintból kijön. A hírlevélkezelő és értékesítési rendszer választása esetén a partnernek kell fizetned a szoftverhasználatért, amely az első 500.000 Ft-os értékesítésig vagy 400 kiküldött e-mail-ig ingyenes. Ha ezt választod, segítek a kialakításban, a rendszer megértésében, használatában is. 

Van lehetőség részletfizetésre?

Az 1-2 hetes hosszúságú projektek esetén (Pl. Első könyves csomag) nincs lehetőség részletfizetésre. A többi esetben pedig leegyeztetjük, és megbeszéljük a lehetőségeket.

Hányszor módosíthatok, ha esetleg időközben másik csomagot vagy egyedi fejlesztést szeretnék?

Erre is nyílik lehetőséged. Természetesen ha már egy adott funkció elkészült az igényeid alapján, akkor az mindenképpen kiszámlázásra kerül, de amennyiben meggondolnád magad, rugalmasan kezelem a helyzetet. Ahogy a módosításokat is a jóízlés vagy a korrektség határán. Egyszerűen szólva. Ha nem időhúzó jelleggel kéred a módosítást, természetesen azon leszek, hogy minél gördülékenyebben kiszolgáljalak. 

Kapok segítséget a honlap használatához?

Igen. Ha tudunk személyesen találkozni, akkor személyes formában, ha nem, akkor videós anyagok segítségével mutatom be a rendszer használatát. Ugyanígy a hírlevél szoftverét is, ha arra is tartasz igényt. Valamint a honlap átadását követően 6 hónapig nyújtok ingyenes támogatást, ha kérdésed adódna. 

Kapok számlát a weblapkészítésről?

Természetesen. AAM = Alanyi Adómentes elektronikus számlát állítok ki részedre. Előnye, hogy emiatt a honlapon látott összegekre semmi nem jön rá. 

Hallottam, hogy sokszor kell frissíteni a honlapot. Segítesz karbantartani?

A honlap karbantartása nem képezi a támogatás részét. Ezt külön díj ellenében vállalom. 12.000 Ft/hó összegért havonta átnézem az oldalad, frissítéseket, mentéseket hajtok végre, hogy mindig stabilan működő weblapod legyen. 

A honlap tartalmát nekem kell megadni?

Igen. Iránymutatásban segítségedre leszek az adott oldalak létrehozáskor, hogy semmiképp se legyen sablonos az írói honlapod. De magát a tartalmat Neked kell szolgáltatnod a weboldal elkészüléséhez.

Ha regényt vagy mesekönyvet írtam, akkor is érdemes írói oldalt csináltatnom?

Nem meglepő módon igen. Azért, mert mondjuk nem szakmai jellegű a könyved, attól még bemutatható, eladható. Képzeld csak el, mekkora előny lehet a saját írói honlap más hasonló műfajú szerzővel szemben.  

Mást kérdeznél?

Keress fel most!