Skip to content

Beszéljünk Rólad

Író vagy, aki nem a fióknak szánja a műveit. Ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek íróként, először Te magadnak kell ezt megtenned.

Kezdd ezt a folyamatot egy profi írói weblappal. Ezt készítem el neked, hogy Te addig az írással törődhess.

Ismerj meg

38422914_678029355906679_426981523737018368_n

Galambos Ádám vagyok. Saját nevemen túl a következő művészneveken találkozhattál már velem: Galambos Á. István, Adam G. Steve, A. G. Steve.

Számos honlapot készítettem már, azonban az írás mindig a szívem egyik csücske maradt. Ezért gondoltam, hogy kifejezetten íróknak szeretnék segíteni.

Rengeteg jó író van Magyarországon, akik azért nem tudnak kiteljesedni, reflektorfénybe kerülni, mert nem elég jó a marketingjük. 

A marketing egyik alapja pedig a saját írói weboldal. Ezt készítem el Neked kevesebbért, mint amennyibe egy regény minőségi és korrekt szerkesztése kerül. 

Beszéljünk Rólad bővebben:

Mi történik az űrlap kitöltése után?

A lehetőségekhez képest mihamarabb, általában 24-48 órán belül fölveszem Veled a kapcsolatot, hogy leegyeztessük az igényeidet. Ha minden lényeges szempontot átbeszéltünk, és mindketten rábólintunk a közös munkára, akkor a feltételek szerint megkötjük a szerződést (online). És miután mindketten elfogadtuk, akkor megkezdődhet a honlapod építése.

Adataidat természetesen a hatályos törvényeknek megfelelően kezelem, nem küldök marketing üzenetet, csupán a kommunikáció fenntartása miatt használom. Az adatokat szerződéskötés nélkül 6 hónapig tárolom.

Itt érhetsz el:

+36203455393
hello@iroiweblap.hu

Cím:

Budapest,
Bazsarózsa utca 55.
1141

Küldj üzenetet:

Legtöbbször feltett kérdések

Amelyeket hasznos, ha Te is tudsz a közös munka előtt.

Mennyi idő alatt készül el az írói honlapom?

Nyilván ez sok tényező függvénye. Ha az előre gyártott sablonok valamelyike megtetszik, az átalakítás, az igényeidre formálás gyorsabban mehet (1-2 hét). Az egyedi gyártás természetesen hosszabb időt vesz igénybe (Akár 1-3 hónap). 

Mikor kell fizetni a honlapért?

1-2 hetes projekt esetén az elkészült honlap átadása után kell az összeget kifizetned. Ha nagyobb léptékű fejlesztésről van szó, akkor előfordulhat, hogy egy-egy részfeladat befejezésekor kell teljesítened részösszeget, de mindezt előre megbeszéljük szerződéskötéskor.  

Tényleg annyiba kerül, amit a csomagajánlatoknál láttam vagy vannak rejtett költségek?

Rejtett költségek nincsenek. A domainnév bejegyzése, a tárhely előfizetés mindenképpen jelent plusz költséget, mert az ügyintézésben segítek, viszont a Te nevedre kerül. Ennek azonban minimális a díja. Nagyjából évi 5000 – 10.000 forintból kijön. A hírlevélkezelő és értékesítési rendszer választása esetén a partnernek kell fizetned a szoftverhasználatért, amely az első 500.000 Ft-os értékesítésig vagy 400 kiküldött e-mail-ig ingyenes. Ha ezt választod, segítek a kialakításban, a rendszer megértésében, használatában is. 

Van lehetőség részletfizetésre?

Az 1-2 hetes hosszúságú projektek esetén (Pl. Első könyves csomag) nincs lehetőség részletfizetésre. A többi esetben pedig leegyeztetjük, és megbeszéljük a lehetőségeket.

Hányszor módosíthatok, ha esetleg időközben másik csomagot vagy egyedi fejlesztést szeretnék?

Erre is nyílik lehetőséged. Természetesen ha már egy adott funkció elkészült az igényeid alapján, akkor az mindenképpen kiszámlázásra kerül, de amennyiben meggondolnád magad, rugalmasan kezelem a helyzetet. Ahogy a módosításokat is a jóízlés vagy a korrektség határán. Egyszerűen szólva. Ha nem időhúzó jelleggel kéred a módosítást, természetesen azon leszek, hogy minél gördülékenyebben kiszolgáljalak. 

Kapok segítséget a honlap használatához?

Igen. Ha tudunk személyesen találkozni, akkor személyes formában, ha nem, akkor videós anyagok segítségével mutatom be a rendszer használatát. Ugyanígy a hírlevél szoftverét is, ha arra is tartasz igényt. Valamint a honlap átadását követően 6 hónapig nyújtok ingyenes támogatást, ha kérdésed adódna. 

Kapok számlát a weblapkészítésről?

Természetesen. AAM = Alanyi Adómentes elektronikus számlát állítok ki részedre. Előnye, hogy emiatt a honlapon látott összegekre semmi nem jön rá. 

Hallottam, hogy sokszor kell frissíteni a honlapot. Segítesz karbantartani?

A honlap karbantartása nem képezi a támogatás részét. Ezt külön díj ellenében vállalom. 12.000 Ft/hó összegért havonta átnézem az oldalad, frissítéseket, mentéseket hajtok végre, hogy mindig stabilan működő weblapod legyen. 

A honlap tartalmát nekem kell megadni?

Igen. Iránymutatásban segítségedre leszek az adott oldalak létrehozáskor, hogy semmiképp se legyen sablonos az írói honlapod. De magát a tartalmat Neked kell szolgáltatnod a weboldal elkészüléséhez.

Ha regényt vagy mesekönyvet írtam, akkor is érdemes írói oldalt csináltatnom?

Nem meglepő módon igen. Azért, mert mondjuk nem szakmai jellegű a könyved, attól még bemutatható, eladható. Képzeld csak el, mekkora előny lehet a saját írói honlap más hasonló műfajú szerzővel szemben.  

Mást kérdeznél?

Keress fel most!