Skip to content

Nézd meg a készre gyártott, azonnal használható weblap mintákat.

 

Természetesen a Te oldalad minden esetben egyedi lesz. Ha megtetszik valamelyik minta, az csupán a folyamatot gyorsíthatja, hiszen ez esetben már előre készített alapanyagból dolgozhatunk:). 

WebLap-mokáp

Első könyves sablon

Letisztult, reszponzív (mobilbarát) dizájn, ami egy könyvértékesítési oldalt tartalmaz. Az eladást a könyvesboltba közvetlenül a könyvhöz vezető linkek segítik. Olvasói vélemények dobozok, kapcsolatfelvételi űrlap, valamint blogrendszer szolgálja az (leendő) olvasóiddal való folyamatos kapcsolattartást. 

Feltörekvő weblapsablon

Letisztult, reszponzív (mobilbarát) dizájn, ami maximum 3 könyvértékesítési oldalt tartalmaz. Az eladást a könyvesboltba közvetlenül a könyvhöz vezető linkek segítik, illetve egy tökéletesített hírlevélrendszer csali termékkel. Olvasói vélemények dobozok, kapcsolatfelvételi űrlap, valamint blogrendszer szolgálja az (leendő) olvasóiddal való folyamatos kapcsolattartást. 

feLtörekvő
kép_2021-09-26_125148

Jobban, mint a nagyok

Letisztult, reszponzív (mobilbarát) dizájn, ami maximum 5 könyvértékesítési oldalt tartalmaz. Az eladást a könyvesboltba közvetlenül a könyvhöz vezető linkek is segítik, illetve egy tökéletesített hírlevél – és értékesítési rendszer csali termékkel + saját webshop kialakítás. Olvasói vélemények dobozok, kapcsolatfelvételi űrlap, valamint blogrendszer szolgálja az (leendő) olvasóiddal való folyamatos kapcsolattartást. 

Megtetszett valamelyik? Mást szeretnél?

Beszéljük meg, hogyan kaphatod meg azt az elismerést íróként, amit megérdemelnél, és ehhez hogyan segíthet hozzá egy profi írói honlap.